Dorohoi News Logo

[VIDEO][FOTO] 1.000 de metri pătraţi de gresie pentru sinistraţii din Dorohoi, din partea deputatului Andrei Dolineaschi

dolineaschiandrei

100 de familii dorohoiene afectate în urma inundaţiilor din luna iunie a primit, duminică, 07 noiembrie 2010, câte 10 metri pătraţi de gresie şi doi saci de adeziv, ca urmare a donaţiei făcute de deputatul Andrei Dolineaschi.
    Achiziţia materialelor de construcţii s-a făcut integral din indemnizaţia de parlamentar a deputatului. Cele 100 de familii au început deja, de luni dimineaţă, să ridice pachetele cu gresie şi adezivul de la Depozitul Miracom din Satul Nou.
Criteriul de repartizare a celor 1.000 de metri pătraţi de gresie a vizat familiile sinistrate care au depus anterior la Cabinetul deputatului cereri pentru materiale de construcţii şi finisaje.
    „Imediat după inundaţii, am centralizat la cabinet circa 150 de cereri pentru alimente, îmbrăcăminte şi materiale de construcţii.  Cele referitoare la haine şi alimente au fost rezolvate imediat în primele zile şi săptămâni de după inundaţie. De asemenea, am acoperit toate solicitările pentru ciment, prin acea sponsorizare din partea firmei UTI. Mai rămăseseră cererile pentru gresie şi faianţă, pe care le-am acoperit parţial cu această donaţie. Nu este mult, dar îmi pare bine că am reuşit macar parţial să ofer un mic sprijin fiecărui solicitant”, a declarat Dolineaschi.
    Deputatul social-democrat a adăugat că va continua să caute soluţii pentru rezolvarea cererilor care continuă să vină la cabinetul său din Municipiul Dorohoi.
    „Voi continua să caut soluţii, fie prin sponsorizări din partea unor agenţi economici, fie din resursele proprii să mai acopăr câte puţin din solicitările oamenilor, care continuă să vină la cabinetul meu. Nu le pot promite că le voi rezolva toate problemele, dar pot să promit că voi face tot ce îmi stă în putinţă”, a adăugat deputatul PSD. (DorohoiNews.ro)






Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web